For bedrifter

Hva får du ut av et samarbeid med oss?

Start Gjøvik tilbyr bedrifter og organisasjoner muligheten til å samarbeide med engasjerte studenter fra NTNU Gjøvik. Dette gir dere muligheten til å utvikle nye fremtidige medarbeidere og samarbeidspartnere til deres bedrift eller organisasjon!

Arrangement

Arrangement

Vi tilbyr et miljø for å skape innovative ideer gjennom våre workshops, foredrag og andre arrangementer. Her kan dere spille en aktiv rolle i å forme morgendagens innovatører, samtidig som det gir en gyllen anledning for å profilere deres bedrift eller organisasjon, og demonstrere deres engasjement og ekspertise.

Kompetanseutveksling

Kompetanseutveksling

Vi gir dere muligheten til å utvikle deres bedrift eller organisasjon gjennom aktiv kompetanseutveksling med studenter. Dette åpner for en verdifull innsikt fra den neste generasjonen av entreprenører, og gir dere muligheten til å forstå og integrere nye, friske perspektiver i deres virksomhet.

Nettverksbygging

Nettverksbygging

Ved å bli en del av vårt nettverk, åpner dere dørene til en verden av muligheter, der dere kan knytte kontakter med studenter, akademiske institusjoner, samt en rekke bedrifter og organisasjoner. Denne forbindelsen gir en unik mulighet for vekst og utvikling, idet den sammenfører ulike perspektiver og ekspertise.

Loading...