Privacy Policy

Oppdatert: 📅 9. Juni 2023 kl 19:00


1. Innledning

Start Gjøvik er opptatt av å beskytte personvernet til brukerne av vår nettside. Vi samler ikke inn noen personlig identifiserbar informasjon (PII) om deg som besøkende uten ditt samtykke. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi håndterer eventuelle personopplysninger som samles inn gjennom informasjonskapsler (cookies ) eller andre metoder.

2. Informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker ikke informasjonskapsler på vår nettside. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen eller enheten din når du besøker en nettside. Den inneholder informasjon om besøket ditt og kan brukes til forskjellige formål, for eksempel å huske innstillingene dine eller analysere nettstedets bruk. Vi benytter oss ikke av slik teknologi for å samle inn personopplysninger.

3. Innsamling og bruk av personopplysninger

Vi kan samle inn personopplysninger fra deg gjennom skjemaer på nettsiden vår, spesielt i forbindelse med påmelding til arrangementer. Slike skjemaer vil tydelig angi hvilke opplysninger som kreves for påmelding, for eksempel navn, kontaktinformasjon eller eventuelle spesifikke behov. Vi vil kun bruke de innhentede opplysningene til formålene som er angitt på skjemaet, for eksempel administrasjon av arrangementet og kommunikasjon i forbindelse med arrangementet.

4. Anonymisert datainnsamling

Vi kan samle inn anonymisert data om besøkendes adferd på nettsiden ved hjelp av tredjeparts teknologi. Denne informasjonen er ikke knyttet til en spesifikk person og brukes kun til analyseformål, for eksempel for å forstå antall sidevisninger eller hvilke sider som er mest besøkte.

5. Tredjepartsverktøy og -tjenester

Nettsiden vår kan benytte seg av tredjepartsverktøy eller -tjenester i tilknytning til Next.js og Sanity CMS.Disse verktøyene eller tjenestene kan samle inn personopplysninger eller bruke informasjonskapsler i henhold til deres egne personvernerklæringer. Vi oppfordrer deg til å lese personvernerklæringene til disse tredjepartene for å forstå hvordan de håndterer personopplysninger.

6. Beskyttelse av personopplysninger

Selv om vi ikke samler inn personopplysninger gjennom Next.js eller Sanity CMS, tar vi sikkerheten til besøkende på vår nettside alvorlig. Vi implementerer rimelige tiltak for å beskytte nettstedet mot uautorisert tilgang eller endringer.