Om oss

Utforsk Start Gjøvik

Bli kjent med vår innsats for å inspirere og utstyre fremtidens innovatører og entreprenører.

Hva er Start Gjøvik?

Start Gjøvik er en frivillig studentorganisasjon som har som mål å fremme innovasjon og entreprenørskap blant studenter. Organisasjonen fungerer som en katalysator for å inspirere og motivere studenter til å utforske og utvikle sine egne ideer, samt å gi dem verktøyene og nettverket de trenger for å lykkes.

Mål og Fokus

Studentorganisasjonen er dedikert til å skape et miljø der studenter føler seg inspirert og støttet i å utforske entreprenørskap. Målet er å fjerne barrierer som kan hindre studenter i å forfølge egne prosjekter og ideer. Organisasjonen legger vekt på viktigheten av innovasjon og kreativ tenking og arbeider for å koble sammen teori og praksis gjennom forskjellige initiativer.

Arrangementer

Hos oss koker det av kule events hele semesteret! Vi kjører på med workshops der du kan lære alt fra å lage den perfekte businessplanen til hvordan du kan markedsføre ideen din digitalt. Vi har også nettverkskvelder der du kan mingle med folk som allerede har lyktes, og kanskje noen som kan investere i drømmen din. Og for de konkurranseglade: vi har blant annet idè-konkurranser der du kan vinne støtte til prosjektet ditt.

Styremedlemmer